Leuke kledingwinkel Mijdrecht gevonden

Afgelopen weekend was ik in Mijdrecht, een leuk plaatsje in de Provincie Utrecht. Uiteraard ben ik meteen gaan winkelen, op zoek naar leuke kledingwinkel Mijdrecht. In de Dorpsstraat vond ik El Fuego. Een mooie grote kledingwinkel met een ruime collectie dames- en herenkleding. Ik heb heerlijk rond gekeken in de moderne winkel en ik werd aangenaam verrast door de lage prijzen.

Kledingwinkels MijdrechtEl Fuego verkoopt diverse topmerken dames- en herenkleding. Voor dames zijn er de merken Supertrash, 10 Feet, Met Jeans, Goosecraft, Aaiko, Esqualo, Lois en Nikkie. Heren kunnen kiezen uit de uitgebreide collecties van Lacoste, Anthony Morato, Replay, Scotch & Soda, Reign, Tailor, Goosecraft en Zumo. Ze verkopen verschillende stijlen kleding dus of je nu op zoek bent naar een zakelijke outfit of iets voor een bijzondere gelegenheid, de kans dat je slaagt is erg groot. Voor heren zijn er stoere spijkerbroeken, gedessineerde overhemden maar ook zakelijke outfits en blazers te vinden. Het personeel is heel vriendelijk en bereidwillig om te helpen. Ze adviseren graag, laten zien waar je wat kunt vinden en denken met je mee. Fijn dat er ook echt naar je wordt geluisterd. Heel klantvriendelijk en servicegericht.

El Fuego is geopend op maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Daarnaast zijn ze elke laatste zondag van iedere maand geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Ben je in Mijdrecht of omgeving? Breng dan ook zeker een bezoekje aan kledingwinkel Mijdrecht El Fuego.

Dameskleding Mijdrecht