Betaalbare merkkleding koop je bij de online outlet

Een outlet is een winkel die alleen maar artikelen verkoopt die in de aanbieding zijn. Hier kan je dus merkkleding kopen met een goedkopere prijs. To-be-dressed is een online outlet met een groot assortiment kleding, tassen, schoenen en accessoires. Als je liever niet online koopt, omdat je bang bent dat de kwaliteit niet goed zal zijn, of omdat je de kleine retailers wilt steunen, dan is to-be-dressed perfect voor jou. Er wordt alleen merkkleding van hoge kwaliteit aangeboden en de artikelen die er op staan liggen ergens in Nederland in een fysieke winkel. To-be-dressed is namelijk een platform waar elke winkel met merkkleding zich aan kan aansluiten om hun aanbiedingen online te promoten.

 

Hoe moet je je dit voorstellen?

To-be-dressed heeft connecties met meer dan 250 winkels in Nederland. Als je door het assortiment gaat, ben je eigenlijk aan het winkelen in het hele land. Deze winkels zorgen er voor dat er meer dan 17000 topmerken worden aangeboden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuw stel Shabbies laarzen? Dan kan je bij to-be-dressed een paar kopen met een korting die op kan lopen tot 80 procent. Het geld dat je hiervoor betaalt gaat rechtstreeks naar de winkel die het heeft aangeboden.

 

Wat kan je er vinden?

Bij to-be-dressed kan je terecht als je op zoek bent naar schoenen, kleding, tassen, accessoires en sportkleding, allemaal met een leuke korting. Je kan er merken vinden zoals Shabbies, Nike, Converse, Hugo Boss, Candice Cooper, Supertrash en Diesel. Zo kan je online winkelen bij kleine en grote retailers uit heel Nederland. Met openingstijden hoef je geen rekening te houden, slecht weer blijft lekker buiten en in lange rijen hoef je niet meer te staan. Je kan vanaf waar je wil, wanneer je wil en hoe je wil een betaalbare nieuwe outfit kopen van goede kwaliteit.