De ashanger halve cirkel vermeil bij UitvaartUniq.nl

Iedere week vertelt een medewerker van UitvaartUniq.nl wat meer over een assieraad dat hij of zij erg mooi vindt. Dit keer vertellen we wat meer over de ashanger halve cirkel klein – vermeil sterling zilver verguld goud; Een prachtige ashanger van vermeil met een bijzondere symboliek. Ashanger online kopen? UitvaartUniq.nl!

Uitvaart

De ashanger halve cirkel klein vermeil sterling zilver verguld goud:

Een prachtige ashanger in de vorm van een halve cirkel, vervaardigd uit vermeil, oftewel een laagje verguld goud, aangebracht op een ondergrond van sterling zilver.  Een prachtig assieraad voor een dierbare herinnering. De halve cirkel is ‘ruw’ afgebroken, symbolisch kan dit betekenen dat dit ooit een hele cirkel was, maar deze nu onderbroken is. Bijvoorbeeld bij het verlies van een dierbare een hele mooie symbolische betekenis. Maar daarnaast staat een halve cirkel (even zoals een halve maan) symbool voor ontvankelijkheid, openheid en concentratie, maar ook als verwijzing naar het eeuwige leven. Een prachtig symbool dus voor de vormgeving van een assieraad.

De ‘Ashanger halve cirkel klein – vermeil sterling zilver verguld goud’ is een prachtig & subtiel assieraad met een afmeting van 1 cm lang en een mooie glanzende afwerking. De ‘Ashanger halve cirkel klein – vermeil sterling zilver verguld goud’ is voorzien van een holle ruimte voor een symbolische hoeveelheid as of een beetje zand van het graf van uw overleden dierbare. U kunt het sieraad met een klein schroefje afsluiten. Met het dragen van een assieraad kunt u de herinnering van uw overleden dierbare dicht bij u dragen; Een mooie & persoonlijke vorm van asbestemming. LET OP: dit assieraad wordt exclusief collier (halsketting) geleverd.

Neem een kijkje op onze website voor een prachtige collectie assieraden, urnen, strooikokers, grafdecoratie artikelen en zelfs complete gedenkmonumenten; Alles voor een dierbare herinnering.