De mooiste oorbellen voor in de winter

Iedereen ziet de meerwaarde wel in van het hebben van mooie sieraden. Toch zijn er veel mensen die maar één goed paar oorbellen hebben, en dat dan het hele jaar dragen. Natuurlijk is dat wel zo makkelijk voor jezelf, want je hoeft ze nooit eruit te halen – iets wat nog wel eens veel tijd kan kosten. De oorbellen die je in de zomer draagt zijn echter niet altijd geschikt om in de winter te dragen. Een verstandig persoon wisselt daarom minstens een keer per jaar van oorbellen, namelijk bij de overgang tussen zomer en winter. DRKS heeft opties voor oorbellen voor allebei de jaargetijden.

Sieraden: iets voor in de zomer?

Sommige mensen denken dat sierraden vooral in de zomer een hot item zijn: je hebt immers vanwege de warmte minder kleding aan en laat meer huid zien, waarbij je die lege ruimte als het ware opvult met allerlei sieraden. Ook durven mensen in de zomer vaak andere kleuren te dragen, vaak veel feller: denk aan rood, roze, of zelfs neonkleuren. Maar is de winter dan compleet zonder accessoires?

De winter van speelse sieraden

In de winter worden spelen sierraden echter een minstens zo grote rol. Omdat je in de winter vaak juist meer bedekt bent, namelijk met een dikke coltrui, is het des te meer nodig dat er ook iets is wat die outfit opvrolijkt. Een leuke ketting of een mooi paar oorbellen kunnen dan heel erg helpen. Omdat je ook nog eens met je sierraden moet opboksen tegen grote stukken stof, worden ook de sieraden groter: denk aan statement oorbellen, parel oorbellen of grove kettingen. Ook kan het leuk zijn om je sieraden op elkaar af te stemmen: bij je parel oorbellen draag je ook een parelketting. Het tegenovergestelde begint ook een trend te worden: kleuren en stijlen juist met elkaar laten vloeken door bijvoorbeeld roze oorbellen met een blauwe trui te combineren.