De perfecte stropdas gevonden

stropdas

Omdat ik voor mijn vriend op zoek moest gaan naar de perfecte stropdas, ben ik eens op het internet gaan kijken. Al snel ben ik op de website: hemdvoorhem.nl terecht gekomen. Omdat mijn zus gaat trouwen en dit een erg groot feest wordt, wordt er ook veel verwacht van de kleding die wordt gedragen. Mijn man heb ik om eerlijk te zijn nog nooit in een pak gezien. Het pak hebben wij al wel gekocht maar in diezelfde winkel vonden wij geen geschikte das om het pak mee af te maken. Ik zou het leuk vinden om een geschikt exemplaar te kunnen vinden die matcht met mijn jurk. 

Een zeer ruime keuze in diverse kleuren en stijlen

Toen ik deze website eens bekeek, trof ik al snel een stropdas aan die ik beslist moest bestellen. De keuze op deze website is zo ruim. Dat ik ervan overtuigd ben dat er voor een ieder zijn wens en smaak iets te vinden is. Tevens zijn de prijzen ook nog eens zeer laag. Dit maakt het shoppen natuurlijk een stuk leuker! Enfin, ik heb besloten om een tweetal te bestellen. Je weet immers maar nooit of er nog een feest in het verschiet ligt waar je netjes gekleed moet aankomen. In ons geval is er over een half jaar een gala van mijn werk. Dan is het natuurlijk wel zo handig als mijn vriend zijn pak weer aan kan trekken en dit kan combineren met andere kleuren blouse en strikdas. 

stropdas

Zeer tevreden over mijn bestelling

Toen mijn bestelling binnen was, was ik erg verrast over de goede kwaliteit. De stropdas die ik had uitgezocht voor de bruiloft is van zijde stof gemaakt en voelt ook erg stevig. Toen mijn vriend uit zijn werk kwam, heb ik hem gevraagd om zijn pak nogmaals aan te trekken (Ik wilde natuurlijk even het totaal plaatje zien). De das was erg eenvoudig te strikken ondanks dat ik dit al jaren niet had gedaan. Mijn vriend vond het zelfs erg mooi staan en voelde zich erg goed in zijn out fit. De andere stropdas is ook erg mooi en ook deze stond erg mooi bij het pak. Op deze website zijn ook overhemden te bestellen. Ook hierin vind je een ruim assortiment. Deze website is zeker een adres om te onthouden. Dat is dan ook de reden waarom ik deze aanrader achter laat op dit blog. Zelf houd ik er ook van om goede tips te verzamelen. Daarom deel ik deze nu zelf. 

Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Wanneer jij er als man representatief uit wilt zien voor een bepaalde gelegenheid. Of omdat dit voor je werk moet zijn? Dan kun je hier gegarandeerd slagen. De levering is erg snel en wat ook zo prettig is, is dat je kunt profiteren van de Sale categorie op de website. Daarom wens ik je veel shopplezier en ben ik blij dat zowel mijn vriend als ik nu matchen in elkaars outfit voor de grote bruiloft van mijn zus.

stropdas