Dit zijn de laatste sieraden trends in 2021.

Alhoewel de laatste 2 jaar behoorlijk wat in de soep is gelopen, is dat voor veel dingen juist niet het geval. Één van die dingen zijn sieraden. Sieraden zijn namelijk weer helemaal hip geworden en al helemaal in 2021 zijn sieraden simpelweg onmisbaar om jouw look compleet te maken. Als je benieuwd bent naar de trends op het gebied van sieraden, is dit artikel speciaal voor jou. Hier deel ik alle hippe trends met betrekking tot sieraden van 2021 met je, zodat je er weer helemaal trendy bij kan lopen.

Natuurlijke kleuren

In tegenstelling tot een paar jaar terug, zien we dat er nu vooral natuurlijke kleuren sieraden worden gedragen. Er wordt bijvoorbeeld veel gekozen voor de kleuren goud en zilver, maar ook voor schelp- en parel kleuren. Deze zijn onder andere verkrijgbaar bij Finaste.Ook zien we allerlei leuke neutrale combinaties voorbijkomen. Dat lijkt dan ook dé trend te zijn van 2021: natural beauty. Ook zijn de sieraden met steentjes of diamantjes erin helemaal hip. Dan ook weer de natuurlijke kleuren, maar ook zien we steeds meer pasteltinten terug in sieraden. Vooral lekker licht dus.

Oorbellen

Wat betreft oorbellen zijn de statement oorbellen heel erg hot. Ze zijn in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar, wat ze super uniek maakt. Zo kun je zelf uitkiezen wat voor oorbel precies bij jou past. En weet je nog van vroeger, dat iedereen van die grote oorbellen droeg? Nou, die zijn dus ook weer helemaal in hoor. Vooral in het zilver en in het goud zijn ze populair. En de minimalistische oorbellen blijven ook dit jaar weer hot. Het gaat dus alle kanten op met de oorbel!

Kettingen

De populairste ketting van 2021 is toch wel de naam ketting of de ketting met initialen. Deze is aanzienlijk in populariteit gegroeid. Maar ook de schakelketting is in 2021 weer een groot succes. Wat ook veel wordt gedaan is het combineren van lange en korte kettingen door elkaar, maar als je niet zo van het combineren bent, kun je natuurlijk ook afwisselen. Het is maar net wat je fijn vind.