Dit zijn de sieraden trends van 2021

Sieraden zijn natuurlijk de beste items om je outfit compleet te maken. Er zijn veel verschillende sieraden, zoals armbanden of oorbellen en ze komen ook nog eens in verschillende kleuren. De hoeveelheid soorten en kleuren zijn allemaal zorgen ervoor dat sieraden met heel veel outfits kunnen worden gecombineerd. Een simpele oorbel of een gouden armband kan namelijk al veel doen voor je look. En niet elke look, maar ook elk seizoen heeft zijn eigen sieraden. Hier zijn een paar leuke sieraden te vinden die helemaal in zijn in 2021. Op Wereldse Juwelen is ook een groot aanbod sieraden te vinden waar zeker een leuke look bij past.

Groot

Als je meerdere gaatjes in je oren hebt is het wel zo leuk hier optimaal gebruik van te maken. Denk je eraan om je look een speelse twist te geven? Dan kan je grote ringen indoen en in de rest van je gaatjes kleine ringen doen. De bijna chocker-achtige kettingen zijn ook terug, maar dan net even iets anders. Dit jaar komen we grote gouden of zilveren kettingen voorbij. Daarnaast is het dragen van meerdere ringen ook in. Hoe meer, hoe beter. Kroonluchter oorbellen en statementoorbellen zijn ook erg in geweest dit jaar. Ze vallen lekker op en maken je look af. Of misschien ben je wel erg uitdagend en draag je in elk oor een andere oorbel.

Herfst

De zomer is binnenkort alweer voorbij en dan komen weer nieuwe sieraden in. Als je niet zo snel bent met de trends kun je altijd de minimalistische look proberen. Je kunt dan veel verschillende soorten sieraden dragen, maar ze hoeven niet erg groot of spectaculair te zijn. In de herfst passen simpele gouden armbanden goed bij looks van het najaar. Schakelarmbanden zijn dan ook erg hot. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ringen met gekleurde steentjes zijn ook erg hip voor de herfst. Zilveren sieraden passen ook bij de herfst, maar komen minder vaak voor.