Hallo ervaren motorrijders. Ik ben een student van 20 en heb kortgeleden mijn motorrijexamen weten te halen. Nu ik eindelijk mag beginnen met motorrijden is het tijd voor het kopen van een motor en motorkleding. Ik heb al enige voorkeur voor diverse motormerken. Ik vind persoonlijk de motoren van KTM en Kawasaki echt prachtig en zou deze, na lange tijd te hebben gespaard, graag als eerste motor kopen. Ik heb echter wel veel moeite met het kiezen van een goed motorpak doordat ik nog niet echt weet waar ik op moet letten als ik op zoek ben naar een echt goed motorpak.

Ik heb me verdiept in de diverse aanbieders van motorkleding en de merken die zij in hun assortiment hebben. Ik word echter overspoeld met de keuzemogelijkheden. Ik weet niet of ik beter kan kiezen voor een 2-delig motorpak of een losse motorjas en motorbroek. Er zijn al diverse merken waar ik veel goeds over heb gehoord zoals Rev’it en Alpinestars. Ik vind het echter wel lastig om binnen het assortiment van deze merken motorkleding te vinden die ik ook echt mooi vind. Ik vind persoonlijk leren motorjassen erg mooi, tot mijn teleurstelling vind ik helaas voornamelijk motorjassen gemaakt van textiel.

Het kopen van een normale leren jas en deze op de motor dragen lijkt mij echter ook niet de juiste oplossing. Het ziet er momenteel naar uit dat ik nog een tijdje zal moeten zoeken naar de perfecte motorkleding en motor.