Een prothese Sportbeha kopen

Via Mammella Specials ga ik een mooie prothese Sportbeha kopen. Helaas ben ik één van de vrouwen die voor een paar jaar terug de diagnose borstkanker kreeg. Hierdoor heb ik mijn borsten moeten laten amputeren. Vaak lees je het in een blad of hoor je het via via over deze rot ziekte, maar nu ik het zelf heb is het vreselijk. Op het moment dat ik een knobbel in mijn borst ontdekte stortte de wereld voor mij in. toen had ik nog niet eens de diagnose gekregen.

Gaat gelukkig weer goed

Je kan wel begrijpen toen ik de diagnose wel kreeg hoe ik mij toen voelde. De ziekenhuis bezoeken en de verschillende bestralingen hakten er helemaal in. Vooral toen ik te horen kreeg dat amputatie mijn enige redmiddel was. 

Inmiddels heb ik de draad in mijn leven weer een beetje op kunnen pakken. Via Mammella Specials heb ik een zeer mooie prothese Sportbeha kunnen kopen. Zo kan je niet zien dat ik geen borsten meer heb. Deze geven mij ook meer steun en kan ik weer zonder problemen gaan paardrijden of een andere sport uit gaan oefenen.Wil jij ook mooie lingerie kopen, dan moet je eens op de site van Mammella Specials kijken.