Met veel plezier werk ik al een hele tijd in de horeca. Sinds een paar maanden heb ik een andere baan bij een van der Valk hotel. Het is altijd weer even wennen bij een nieuw bedrijf, maar ik heb het ontzettend naar mijn zin. Mijn collega’s zijn erg aardig en ook de gasten bij het van der valk hotel zijn heel vriendelijk en zien er allemaal zo sjiek uit. Het komt maar nauwelijks voor dat er problemen zijn met gasten, dus dat is heel fijn. 

Wat me soms wel stoort is dat sommige collega’s er heel erg verslonst uitzien. Ik ben in mijn vrije tijd echt een fashionista en ik vind het dan ook heel belangrijk dat ik er verzorgd uitzie. Ik sta elke ochtend iets eerder op om er voor te zorgen dat ik er pieko bello uitzie op werk. Bij mij zal je niet zo snel een haartje verkeerd zien zitten. Dit kan ik niet van al mijn collega’s zeggen. Het is echt gênant hoe sommige mensen er bij lopen. Vooral als ze met afgetrapte werkschoenen verschijnen krijg ik echt plaatsvervangende schaamte. Hoe aardig ik ze ook vindt, dat kan echt niet. Je bent ten slotte representatief voor het hotel. Mensen zullen minder snel terug komen als al het personeel er niet uit ziet. Zo moeilijk is het niet om je haren te borstelen lijkt mij. Ik moet wel zeggen dat ik ook moeite heb gehad om een beetje mooie werkschoenen te vinden. De meeste schoenen zien er echt verschrikkelijk uit. Daar zou ik niet dood in gevonden willen worden en voor een fashionista zoals ik is dat echt not done! Het heeft me wat tijd gekost maar uiteindelijk heb ik mooie schoenen bij Bowork gevonden. Zo handig dat online shoppen, de beste uitvinding van de eeuw als je het mij vraagt. Moet alleen wel extra uren maken om al dat shoppen te bekostigen, maarja als fashionista moet je dat er voor over hebben.