Happy Socks: vrolijke sokken

Als je op zoek bent naar leuke en gekleurde vrolijke sokken waarmee je ook nog eens het goede doel steunt, kies dan voor Happy Socks. Dit zijn namelijk sokken met een vrolijke print die geluk verspreiden. Ze hebben allemaal een vrolijk kleurtje en dus een printje erop staan. Daarnaast zijn deze sokken voor zowel mannen als vrouwen en is het dus uniseks. Je kunt dus zelfs de sokken aan van je vriend of vriendin, waardoor jullie lekker wat kosten besparen door sokken te halen die voor jullie beiden geschikt zijn.

Het ontstaan


Dit idee is ontstaan in 2008 door twee vrienden die de wereld een stukje mooier wilde maken. Ze wilde meer vrolijkheid en besloten dit te verspreiden door sokken in een origineel printje op de markt te brengen. Dit is ondertussen een groot succes geworden en nu een begrip over heel de wereld. Iedereen kent het wel, althans de meeste mensen zullen het kennen. Vraag maar is na in je directe omgeving en je zult merken dat negen van de tien mensen het wel kent. Ontzettend knap van de mannen die dit opgericht hebben om met sokken zo bekend te geraken.

Gemakkelijk online te bestellen


Je kunt tegenwoordig heel gemakkelijk online Happy Socks bestellen. Hierdoor hoef je niet persé naar de winkel, maar kun je met een paar klikken vanachter je pc al een paar of meerdere paren bestellen. Dit scheelt natuurlijk wel enige tijd. Qua prijzen moet je denken aan een prijs van rond de tien euro per paar. Hiervan gaat dus een gedeelte naar het goede doel. Hoeveel dit precies is, is niet bekend. Maar als je het dus eigenlijk iets te duur vindt, onthoud dan wel dat je hiermee een goede daad verricht en dat is natuurlijk wel iets moois.