Horloges kopen doe je bij Brunott in Capelle aan den IJssel of Rotterdam. Of je kiest voor gemak en bestelt een van de vele horloges online. Je hebt hier een groot assortiment aan horloges, zodat er altijd wel een horloge tussen zit die jij mooi vindt. Een horloge is een voorwerp dat je veel gebruikt, maar dat je ook voor de sier kan dragen. Daarom verkoopt Brunott functionele én mooie horloges. De winkel bestaat al ruim 100 jaar en staat voor betrouwbaarheid en design. Twee aspecten die je zoekt bij het kopen van een horloge.

Verschillende horloges

Het kan moeilijk zijn om een keuze te moeten maken tussen alle mooie horloges die Brunott aanbiedt. Om het makkelijker te maken kan je in de winkel in Capelle aan den IJssel of Rotterdam aangeven wat je wensen zijn en zal de verkoper een kleine selectie voor je neerzetten. Maar ook online kan je het overzichtelijk houden door aan te geven wat je zoekt in een horloge. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een dameshorloge van staal met een grijze kleur dan komen er een aantal horloges naar voren, waaronder de Oris Artelier Dat Diamonds. Ben je op zoek naar een mannenhorloge met een leren bandje dan krijg je ook een aantal hits, waaronder Seiko SNDC31P1. Zo verklein je de zoektocht en zie je meteen welke horloges bij jou passen.

Betrouwbare service

Als je een horloge online bestelt voor 16:00 uur dan krijg je het horloge de volgende dag al thuisbezorgd. Je kan ervoor kiezen om het pakket af te halen bij een bezorgpunt bij jou in de buurt, maar het is ook mogelijk om het thuis te laten bezorgen. Je horloge is gedurende het verzendproces gratis verzekerd, zodat je met een gerust hart een horloge online kan bestellen. Handig als je niet in de buurt van Rotterdam en Capelle aan den IJssel woont.