Kapper Bodegraven weet hoe ik het wil

Ik was al een geruime tijd druk bezig om een goede kapper te vinden die precies kan doen wat ik zeg over mijn haar. Ik hou er van om eens lekker gek te doen met mijn haren!

Helaas was het wel zo dat ik bij een andere kapper mijn haren niet zo kon krijgen als dat ik nu bij Kapper Bodegraven heb. Hier hoef ik me namelijk geen zorgen te maken over mijn haar want: Ik roep en hun doen het! Voor enkele weken geleden ben ik namelijk bij een andere kapper geweest en die heeft letterlijk mijn haren verknoeid. Ik balen natuurlijk aangezien ik wat dat betreft best wel trots ben op mijn haren en dat wil ik dan ook laten blijken.

Nieuwe coupe!

Je raadt het wellicht al wel, afgelopen week ben ik weer bij hun geweest en heb gezegd tegen Kapper Bodegraven dat ze mochten doen met mijn haren wat ze wilde. Het enige wat ik erg belangrijk vond was het feit dat ik niet wilde dat het té kort zou worden. Dit was dan ook voor hun absoluut geen probleem en de snode plannen werden bedacht! Ik heb dan ook de gekste dingen voorbij zien komen maar uiteindelijk wel een prachtige nieuwe coupe gekregen waar ik enorm trots op ben!