Kinderschoenen Zaamslag gezocht?

Einde van deze maand treden mijn man en ik in het huwelijk. Een leuke dag wat voor de boeg is, nu dat het bijna zover is moet er nog een paar dingen geregeld worden. Waaronder het vinden van goede Kinderschoenen Zaamslag en omstreken…. Zo vervelend als je het in de stad niet kan vinden!

Afgelopen weekend zijn wij, dacht ik, de gehele stad afgegaan om te zoeken naar schoenen voor de kinderen die er leuk uitziet en ook past bij de rest van de kleding. Helaas hebben we geen leuke paar schoenen gevonden waardoor we zonder schoenen naar huis zijn gegaan. Door op het internet te zoeken in de hoop het daar te vinden ben ik Van Fraeijnhove tegen gekomen. Dit bedrijf biedt een tal van leuke schoenen voor zowel meisjes als jongens, tevens ook een stuk lager als wat ik elders heb gezien!

Bezoekje waard!

Samen met mijn aanstaande en de kinderen zijn wij naar de stad gegaan en hebben deze winkel opgezocht. Wat baalde ik zo van het feit dat ik deze winkel niet eerder heb gezien! Hier hebben ze namelijk zoveel leuke schoenen dat het zelfs moeilijk werd om te kiezen! Voor zowel mezelf als voor mijn man hebben we leuke schoenen erbij gekocht, kon het niet laten om even de volwassen hoek in te duiken…. Dit alles is gelukt door te zoeken op Kinderschoenen Zaamslag!