Leuk adres voor borduren op kleding

Wil jij deze zomer echt de blits maken dan moet je eens op de site van borduren op kleding gaan kijken. Hier krijg je de leukste tips om een tekst op je kleding te maken. Maar niet alleen op kleding kan je dit laten doen, ook op de volgende spullen, zoals:

  • Baby en kinder borduringen
  • Badlakens
  • Caps met borduringen
  • Fleece en jacks
  • Knuffelberen

Deze zomer had ik het idee om een cap en een shirt met een tekst te laten maken. Alleen ben ik er nog niet uit welke tekst het moet gaan worden, maar dat het een blitse outfit gaat worden dat is zeker.  

Stoere cap voor mijn neefje

Nadat ik Teylinger Borduur Services had ontdekt, kwam ik met de leukste ideeën, vooral het idee voor mijn neefje was helemaal geweldig. Hij is eerdaags jarig en nu leek het mij leuk om een cap met zijn naam te laten maken door te laten borduren op kleding. Daarbij hoort natuurlijk een stoere jas welke ik ook van zijn naam wil laten voorzien.

Samen met de kleding voor mijzelf ben ik naar deze zaak gegaan en heb ik uitgelegd wat de bedoeling was. Niet veel later kon ik de kleren met opdruk al ophalen en daar was ik super blij mee.