Met de sleuteletui raakt u uw sleutels niet meer kwijt

Bent u op zoek naar een product waardoor u minder vaak uw sleutels kwijt bent? Dan bent u bij Safekeepers aan het juiste adres! Zij hebben namelijk de sleuteletui!

Safekeepers weet hoe vervelend het kan zijn als u uw sleutels kwijt raakt. Met het sleuteletui gebeurt dit een stuk minder snel. Het etui is van zeer goede kwaliteit en is gemaakt van echt leer. Hij is te verkrijgen in het donkerbruin, donkerblauw, rood en in het zwart. U kunt ervoor kiezen uw etui uit te laten rusten met een veilige ketting, waardoor deze beschermd is tegen diefstal. Het etui heeft twee verschillende vakken met allebei een afzonderlijke rits. U kunt een vakje gebruiken voor uw sleutels, maar er is ook nog plek over voor pasjes, muntgeld en briefgeld. Door deze aparte vakjes zullen uw pasjes niet beschadigen. Het etui is erg klein en daardoor makkelijk mee te nemen.

Service

Safekeepers vindt service erg belangrijk en dat de klant tevreden is met het gekochte product. Safekeepers geeft daarom 14 dagen garantie op het sleuteletui. Ook heeft u uw sleuteletui morgen in huis wanneer u de etui voor 11 uur ‘s morgens besteld, dit geldt overigens niet op zaterdag. De portemonnees worden per briefpost verstuurd en daarom hoeft u geen verzendkosten te betalen wanneer de verzending binnen Nederland is.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op via het e-mailadres info@safekeepers.nl of telefonisch via het nummer 0314-745044.