In het jaar 2016 was Milestone relics opgericht en ze produceerdern eerst op de handgemaakte sieraden. Later ontwikkelde ze zich van een sieradenmerk tot een kledingmerk. Milestone relics beschikt nu over unieke fashion items zoals shirts, shorts, jogging broeken en caps. In dit artikel zullen wij het hebben over de caps van dit merk.

Milestone relics beschikt over 2 soorten caps namelijk de trucker cap en de baseballcap. Beide type caps lijken sprekend op elkaar, maar alleen zijn ze met verschillende stoffen gemaakt. De suede Milestone cap trucker model beschikt over een 3D signature borduring aan de voorkant en heeft een stijlvolle afwerking met een zilveren sluiting. De Brotherhood Baseball pet van Milestone relics beschikt over een 3D patch en heeft een destroyed afwerking aan de voorkant. Verder heb je ook nog de License Plate Baseball pet met een 3D patch en een vintage look aan de voorzijde.

De Milestone caps hebben het uiterlijk van een model uit de wereld van de sport. Meestal worden de baseball caps gedragen door baseball sporters zodat zij niet verblind raken door de zon. Nu wordt dit model niet alleen door sportes gedragen maar ook door de modieuze heren en dit model komt voor in alle collecties. Verder kun je de Milestone caps ook combineren met de kledingstukken van het merk.

Conclusie

Wil jij ook in het bezit zijn van zo een stijlvolle en stoere cap van Milestone relics? Ga dan snel naar de website van Milestone relics, bestel hem vandaag en je hebt het product morgen in huis.