model

Het is weer voorjaar en er zijn natuurlijk ook weer nieuwe mode trends dit jaar. Ben je benieuwd naar de mode trends van dit jaar? Lees dan dit artikel verder. Ik heb de beste mode trends voor jullie op een rijtje gezet:

Sjaals en omslagdoeken

De sjaals en omslagdoeken zien er niet alleen modieus uit, maar zijn ook nog eens erg warm. Je kunt ze ook op verschillende manieren dragen, hierdoor kun je met dezelfde sjaal verschillende looks creëren. Je kunt het dragen op de manier die het beste bij jouw stijl past.

Broeken wijde pijpen

Bewaar je skinny jeans voorlopig maar in je kledingkast, want dit voorjaar zijn de broeken met wijde pijpen weer helemaal terug. Je ziet steeds meer mensen om je heen kiezen voor dit soort model broeken, hierdoor wordt het steeds populairder.

Pastel tinten

Dit voorjaar zijn de pastel tinten ook weer populair. Deze kleuren zijn zomers en staan goed bij vrijwel alle huidtinten. Vooral de pakken in pastel tinten zal je vaak zien, maar ook de losse kledingstukken zijn onmisbaar voor in je kledingkast.

sjaal

Kniehoge laarzen

De trend van de jaren ’60 is weer helemaal terug in 2021. De kniehoge laarzen zijn goed te combineren met een korte rok, een jurk met een patroon of een legging. Deze laarzen tillen je outfit naar een hoger niveau doordat ze een chique en sexy uitstraling hebben.

Camelkleur

Niet alleen de pastel tinten zal je dit voorjaar veel zien, ook de camelkleur zal je vaak tegen gaan komen. Voorheen werd deze licht bruine tint als oubollig gezien, maar nu heeft het zijn welverdiende plek in de fashion gevonden.

Tas met franjes

Franjes aan je tas is ook een trend op mode gebied. Je hebt tassen met korte franjes en tassen met franjes tot aan de grond. Als je je wilt onderscheiden van anderen is dit de ideale tas voor jou.