Mooie, betaalbare en duurzame vegan schoenen

vegan schoenen

Ik heb hele leuke vegan schoenen van het merk Cayucos ontdekt en ik wil deze tip graag met jullie delen. Dit merk maakt de leukste duurzame sneakers en ze zijn ook nog eens goed betaalbaar. Hier ben ik heel blij om, want ik vind dat duurzaamheid en milieubewustzijn niet veel geld hoort te kosten. Cayucos bewijst dat dit allemaal mogelijk is!

vegan schoenen

Natuurlijke materialen

Cayucos maakt uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke materialen voor het produceren van de sneakers, dus je kunt ze zonder schuldgevoelens lekker veel blijven dragen. De zolen van de sneakers zijn namelijk gemaakt van natuurlijk rubber en het katoen wordt geverfd met natuurlijke enzymen. Verder wordt er ook geen lijm gebruikt en zijn de schoenendozen van 100% gerecycled karton gemaakt. Daarnaast zijn de arbeidsomstandigheden van de makers van de schoenen ook erg goed: de schoenen worden door een familiebedrijf in Spanje gemaakt en de medewerkers krijgen allemaal een eerlijk loon. En uiteraard wordt er geen enkel dier gedood om deze sneakers te produceren, dus blijer kun je me als veganist niet maken!

vegan

Leuke sneakers om overal mee te combineren

Naast het aspect van duurzaamheid, vind ik de schoenen zelf ook enorm leuk. De sneakers zijn namelijk verkrijgbaar in heel veel leuke kleurtjes, dus je kunt bij iedere outfit weer een ander paar aandoen. Ik heb zelf een zwart, rood en beige paar Cayucos vegan schoenen en ik draag ze altijd onder een skinny jeans, maar onder een jurk of rokje vind ik ze ook heel erg leuk staan. De schoenen lopen enorm lekker en je kunt er gerust urenlang op wandelen zonder dat je last van je voeten krijgt. Ben jij ook op zoek naar mooie vegan schoenen die je iedere dag kunt dragen? Dan raad ik echt aan om bij Cayucos een kijkje te nemen!