Ontdek de mooiste polo shirts voor heren

Waar de polo shirts vandaan komen? Dat is niet helemaal duidelijk. In de volksmond wordt wel eens benoemd dat “René Lacoste”, de eigenaar van het welbekende merk Lacoste, de uitvinder was in de jaren twintig. Maar dit gaat weer in strijd met andere bekende informatie omtrent de geschiedenis van de polo. Het was dus zo dat er soortgelijke kledij in India werd teruggevonden vanuit de 19e eeuw. De stoffen voor deze oude kledingstukken waren vergelijkbaar met de stof vanuit het heden. Een dik geweven katoenen stof.

Verrassend assortiment!

Wat is herenmode nu zonder een mooie, kwalitatieve Polo? Precies, saai! Bij de meeste outfits is het dragen van een poloshirt een ware must. Polo’s zijn toe te passen voor elke gelegenheid. Daarnaast simpelweg warm en comfortabel. De mooiste polo’s vindt u op Poloshop.com.

Poloshop.com is de online shop voor uw aankopen om uw kledingkast aan te vullen. Binnen onze webshop vindt u een groot assortiment aan verschillende soorten merken polo shirts zoals Lacoste, Circle, Calvin Klein, Thomas Maine en vele meer. Ook bieden we veel opties met verschillende kleuren en printjes, (denk aan ruitjes, streepjes en andere leuke motieven). Zo voor elk wat wils!

Bij benodigde hulp, een helpende hand

Bestellen gaat bij deze shop persoonlijk en vertrouwd, daarnaast bezitten ze ook een persoonlijke service. De online winkel verkoopt in Nederland en België. 

Heeft u een extra handje nodig tijdens het uitkiezen van een poloshirt? Weet u niet zo goed welke maat u heeft? Of welke merk erg populair is? Poloshop.com vindt het erg belangrijk om de klant uit te horen over wat er speelt. Bij twijfel kan de klant contact opnemen met de klantenservice. Zo wordt hij of zij persoonlijk geholpen tot een prettig resultaat. Feedback en klachten worden gewaardeerd en effectief meegebracht naar de toekomst.