Op zoek naar producten voor Nail art?

nageldeco, dé online groothandel voor al uw nagelproducten. Wij bieden u alles aan op het gebied van nagels, omdat mooi verzorgde nagels immers uw visitekaartje zijn. Bij ons kan u alle nagelspullen vinden die u nodigt heeft, van acrylnagels tot gelnagels, van gellak tot nail art. Wij bieden u een groot assortiment van nagelproducten aan, voor zowel particulier als nagelspecialisten. Wij bieden u de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Ook bieden wij producten aan van professionele merken zoals Mystic Nails, Claresa en Modena Nails. Wij zijn dé groothandel voor uw nagelproducten. 

Nail art: Decoratie voor uw nagels

Wat is nail art? De naam zegt het al: het is kunst voor op je nagels. De meeste mensen lakken hun nagels, maar u kan uw nagels ook op de mooiste manier versieren. Ook uw nagels verlengen met acryl of gel valt onder nail art. Zowel uw echte nagels als nepnagels kan u prachtig versieren, en op nageldeco bieden wij alle producten aan die hiervoor nodig zijn. 

Wat heb je nodig voor nail art? Er is van alles en nog wat te verzinnen, en daarom kan u makkelijk op het internet inspiratie opdoen. Er valt van alles te gebruiken, van nagellak tot steentjes, en van glitters tot aan stickers. Uiteraard kan u bij ons ook penseeltjes of andere benodigdheden voor nail art vinden, zoals:

  • Stempels
  • Chrome pigmenten
  • Inlegmaterialen
  • Transferfolie
  • Fimo
  • Nagelpiercings
  • Acrylverf

En nog veel meer artikelen. Neem dus gerust snel een kijkje in ons assortiment

Hoe kan u aan nail art beginnen? Wanneer u het nog niet zo vaak heeft geoefend, is het een goed idee om niet direct de lat heel hoog te leggen. Gebruik bijvoorbeeld nagelstickers, die eenvoudig en snel te gebruiken zijn. Blijf lekker experimenteren en oefenen, want oefening baart kunst. Dit geld voor alles, en natuurlijk ook voor het versieren van uw nagels. 

Nail art is een mooie manier om je nagels te decoreren. Er zijn zoveel opties, dat er altijd wel iets voor de situatie valt te vinden. Hou je nagels lekker rustig bij een bedrijfsmeeting of iets belangrijks voor school. Bij feestjes, festivals of gewoon in het dagelijks leven kan u helemaal los gaan!

Op onze website bieden wij ook tutorials aan, zodat je makkelijker kan beginnen. Daarnaast bieden we ook inspiratie en voorbeelden aan, zodat u de perfecte nail art voor uzelf kan maken. 

nageldeco, dé groothandel voor uw nagelproducten

Op nageldeco zijn wij gespecialiseerd in alles te maken met nagels. Zo bieden wij ook nagellampen en andere apparatuur aan om het decoreren van uw nagels zo makkelijk mogelijk te maken. Maar ook verkopen wij andere dingen voor de onderhoud van uw nagels, zoals nagelvijlen. Ook bieden wij oefenapparatuur aan, zodat u makkelijk uw nail art kan oefenen op een nep hand. 

Bij nageldeco helpen wij onze klanten graag met het leren over nageldecoratie. Daarom kan u onderaan de pagina van elke soort product een klein stukje lezen over waarvoor het is, hoe het werkt. Op onze blog kan u tips en tricks vinden, maar ook inspiratie en tutorials. Zo hopen wij onze klanten goed verder te kunnen helpen, en de mooiste nail art te creëren voor hun toepassing!

Lees meer…