Op zoek naar stoffen voor jurken, T-shirts, blouses of tunieken? Kies voor Tricot – Destoffenkraam.nl

Mooie tricot stof

Tricot – Destoffenkraam.nl staat garant voor een uitstekende kwaliteit en ziet er ook nog eens goed uit. Deze stof leent zich uitstekend voor het maken van jurken, T-shirts, blouses en tunieken en staat bekend als een rekbare en soepele stof. Door de speciale weeftechniek valt tricot erg soepel en in de meeste gevallen kun je de stof erg gemakkelijk bewerken. Benieuwd wat voor prints er tegenwoordig verkrijgbaar zijn? Bekijk dan het volledige assortiment online.

Hoe zie je jouw ideale stof voor je?

De tricot stof is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een doorschijnende, elastische, fluweelzachte, glanzende, luchtige of een rekbare stof. Heb je een keuze gemaakt voor deze stoffen, dan wordt het tijd om voor jezelf te bepalen in welke print je de tricot stof graag wilt hebben. Voor zowel dames, heren als voor kids zijn er passende stoffen verkrijgbaar en de stof leent zich uitstekend voor kledingstukken voor de lente, zomer, herfst en winter.

De Stoffenkraam

Het beste tricot van de beste merken

Je wilt natuurlijk een erg scherpe prijs betalen voor het tricot, zonder dat je in hoeft te leveren op de kwaliteit. Daarom zijn er enkel stoffen van de beste merken in het assortiment opgenomen. De stoffen van By Poppy, KnipIdee, Nooteboom, Polytex en Stenzo staan in de stoffenwereld bekend om de uitzonderlijke kwaliteit. Het materiaal voelt heerlijk zacht aan en heeft een uiterst slijtvast karakter. Hierdoor weet je zeker dat je ieder project tot een succes kunt brengen.

Kies uit tientallen motieven

Wat het beste motief is, is natuurlijk volledig afhankelijk van het project dat je in gedachten hebt. Kies bijvoorbeeld voor een gestreept motief, een bloemenmotief, een hartjes motief, een leger motief of een ster motief. In alle gevallen weet je zeker dat jouw project er geweldig uit gaat zien en je kunt iedere stof uit het assortiment tot op de centimeter afrekenen. Wel zo fijn, want je weet hierdoor zeker dat je niet met veel te veel stof aan de slag gaat en dat je dus teveel betaalt.

Tricot


Haal je bestelling af of laat deze bij je aan huis bezorgen

De winkel van De Stoffenkraam kun je bezoeken in Sliedrecht, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je tricot stoffen aan huis te laten bezorgen. Alle bestellingen vanaf 50,- worden gratis verzonden in Nederland, België en Duitsland. Wil je graag meer weten over een bepaalde stof of heb je overige vragen die je graag wilt stellen? Maar ben je niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan de winkel? In dat geval kun je ervoor kiezen om contact op te nemen via het contactformulier of door te bellen naar de winkel.