Veilig en toch lekker om te dragen

Schuberth helm

Een Schuberth helm is een van de beste helmen die er op de markt is, zeer comfortabel en stil om te dragen. De helm is zo ontworpen dat er een balans is gevonden tussen het draagcomfort en de veiligheid. BMW wat bekend staat om zijn hoge kwaliteit heeft het produceren van motorhelmen uitbesteed aan dit bedrijf. De helmen die worden ontwikkeld en geproduceerd zijn de meest stille helmen die er op de markt te koop zijn, ook voordeelhelmen.nl heeft een ruim assortiment.

Schuberth helm

Eigen tunnels om te testen

Wanneer je een Schuberth helm op zet merk je direct dat je een helm op hebt waar minimaal geluid naar binnen komt. Dit is mede te danken aan de eigen tunnels die het bedrijf heeft om te testen voor geluid van onder andere wind. De helmen worden hierdoor uitvoerig getest en steeds verbeterd, hierdoor ontstaat er een helm die bijzonder stil is. Over het algemeen gaat het om de kleine details die het verschil maken, dit is merkbaar als je de helm op hebt en je bijna geen geluid ervaart tijdens het rijden.

Bekende coureurs

Dat het bedrijf serieus aan de weg timmert is te merken aan een aantal bekende coureurs die het bedrijf aan zich heeft gebonden. Koop je een Schuberth helm dan ben je in de meeste gevallen direct al verkocht en wil je niet anders meer, het niveau van het geluid zijn een verademing tijdens het rijden. Ook met de functies in de helm zit het wel goed, je kunt bijvoorbeeld via bluetooth je telefoon bedienen of muziek luisteren tijdens het rijden. Meer comfort en luxe bestaat bijna niet tijdens het rijden.