Jack’s Sisters, een kapper in de omgeving van Uithoorn

Wanneer je een super modieus kapsel wilt hebben dan moet je beslist naar Jack’s Sisters gaan, de kapper Uithoorn. Voorheen hield ik mij nooit zo bezig met mijn kapsel, maar toen ik eenmaal mijn haren een keer liet knippen bij deze kapper, ben ik er alleen maar mee bezig. Het valt mij zelfs op dat ik naar de kapsels van de mensen op straat kijk. Soms zit er een leuk kapsel tussen, maar vaak moet ik stiekem lachen als er iemand voorbij loopt met de haren in het model van de middeleeuwen. Wil jij er ook leuk uitzien door een hip kapsel, neem dan contact op met Jack’s Sisters.

Geweldige kapper

Bij Jack’s Sisters maken zij alleen maar gebruik van natuurlijke haarproducten. Zij werken allen maar met het merk L’anza en met Label M. Zelfs de verf is van het merk L’anza. Niet alleen is dit beter voor je haren, maar je merkt duidelijk het verschil wanneer je van de kapper hier uit Uithoorn weg gaat, hoe zacht je haren zijn.

Bij Jack’s Sisters kan je terecht voor knippen, kleuren en opsteken, maar ook voor een make-up ben je hier aan het juiste adres. Voor mij geen andere kapper meer dan de kappers van ij Jack’s Sisters.