Zo blijf je up to date met de kindermode trends

De kindermode wereld staat nooit stil. Elk seizoen zijn er weer nieuwe trends. Best stressvol, je wilt natuurlijk wel bijblijven en er oor zorgen dat je kind er modieus bijloopt. Toch is het moeilijk om bij te houden. Hoe blijf je up to date met de laatste trends?

Magazines!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: alles staat in de bladen. Vogue, Elle, Cosmopolitan of speciale kindermode magazines maken er geen geheim van wat de laatste trends zijn. Toch worden deze bladen niet vaak meer gelezen, en dat is zonde. Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat alles tegenwoordig online afspeelt, maar hoe lekker is het om je even terug te trekken en een blad te lezen. Reis jij naar je werk met de trein? Dat is het moment om bij de Kiosk een blad te kopen en lekker te lezen onderweg. Zo ben je binnen no time up to date met de laatste trends en heb je ook even lekker kunnen ontspannen.

Volg hippe moeders

Voor de mama’s die toch liever online blijven hebben wij ook een goede tip: volg hippe moeders op Instagram. Er zijn tal hippe moeders die dagelijks foto’s van hun modieuze kinderen online zetten, en het handige is: vaak worden de kleding merken gewoon getagd. Super easy dus om te achterhalen waar die leuke kleding vandaan komt!

Wat zijn de hipste merken van het moment?

Kom je er nou echt niet uit? Dan hebben wij nog wat inside info wat betreft de hipste kinderkleding merken van het moment. Laten we beginnen met het merk Quapi. Quapi is een supertof merk van Nederlandse bodem. Sinds 2011 blijft Quapi ons al verassen met mooiste designs en kleuren. Perfect voor kinderen die van een opvallende stijl houden. Je kind zou er elke schoolfoto uitspringen in de kleding van Quapi. Daarnaast willen we het even hebben over Z8, of te wel ‘zacht’. Dit merk verdient namelijk ook wat extra aandacht.  Z8 maakt misschien wel de leukste en meest comfortabele kinderkleding van het moment, daarnaast kan je eindeloos combineren met setjes.