Zoeken naar goede breiwol

Voor mijn nieuwe hobby ben ik opzoek gegaan naar goede stevige breiwol. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Chestnut Cabin. Hier verkopen zij veel verschillende soorten producten zoals: 

  • Lace
  • This Socks (sokkenwol)
  • Love socks (extra zachte sokkenwol)
  • Batts
  • Sport weight
  • Double knit
  • Aran
  • Fingering weight
  • Super chunky
  • Gevlochten lontwol

Al deze producten zijn met de hand gemaakt en dus van eerste klas. Hierdoor besloot ik online wat wol te bestellen. Binnen twee dagen kreeg ik mijn bestelde artikelen thuis geleverd en kon ik aan de slag met mijn nieuwe hobby.

Prachtig product

Het breiwol wat ik had besteld, was echt heel mooi en je merkte dat het met liefde is gemaakt. Ook de kleuren van het product zag er zeer mooi uit. Nu heb ik een prachtige vest gemaakt die niemand anders heeft. Voor mijn volgende project heb ik natuurlijk weer nieuwe wol nodig en waar kan ik dat beter halen dan bij Chestnut Cabin. De prijs voor dit product is niet duur en het is het beste van het beste. Zo weet ik zeker dat er geen twee de zelfde mensen rond lopen in mijn creatie. Kijk op de website voor meer informatie.