Zoekt u een schoonheidssalon in Almere?

De laatste tijd zag ik dat heel veel mensen wimper extensions op hun wimpers hebben. Dit vind ik er heel erg mooi uitzien en wilde dat ook. Daarom zocht ik op het internet naar schoonheidssalon Almere. Ik wilde dit bij een salon doen in de buurt van waar ik woon. Het mooie van wimpers extensions is dat je er zulke volle wimpers van krijgt en dat er ook geen mascara meer nodig is. In de ochtend ben ik altijd heel erg druk met de kinderen en dan heb ik niet even de tijd om mijzelf helemaal op te maken met make-up.

De wimper extensions netjes aangebracht

Via de welbekende zoekmachine kwam ik op de website van Beautysalon Behind the Mirror. Dit is een schoonheidssalon in Almere die gespecialiseerd is in het zetten van wimper extensions.
Op de website zag ik dat de salon op dinsdag tot half acht ’s avonds open was. Dit was voor mij handig omdat ik fulltime werk en overdag geen tijd heb om te gaan. Voor de dinsdagavond heb ik toen een afspraak gemaakt. De medewerker van deze salon heeft vakkundig de wimpers aangebracht en het resultaat ziet er mooi uit. Ik ben zeer tevreden met deze schoonheidssalon en de volgende afspraak voor het opvullen van de wimpers.