Een badpak corrigerend kopen? Lees onze handige tips en trucs!

kinder boleros

Heb jij al zin om een frisse duik te nemen in het zwembad op je vakantiebestemming of wil je een mooi badpak corrigerend in de kast hebben liggen, omdat je vaak gaat zwemmen? Badpakken heb je in verschillende soorten, maten en kleuren en veel vrouwen voelen zich niet prettig in een badpak. Vooral als ze een maatje meer hebben. Met als resultaat dat ze niet meer gaan of zelfs durven te zwemmen. Wat natuurlijk onzin is! Je kunt ook kiezen voor een corrigerend badpak. In onze blog geven we handige tips en trucs over dit model. 

Koop altijd een badpak corrigerend op de cupmaat

Een badpak corrigerend kun je al in verschillende maten kopen. Wij snappen dan ook heel goed dat je twijfels over welk exemplaar de beste keuze is. Een model dat niet goed zit kan immers gênante situaties opleveren. Bijvoorbeeld als het tussen je billen gaat zitten wanneer je een keer in het water springt of een model dat rolt. Dat wil je te allen tijde voorkomen! De meest nauwkeurige maat is de cupmaat. Wanneer je een model op de cupmaat aanschaft is de kans meer dan aanwezig dat het model ook goed zit.

Badpak met voorgevormde cups

Een populaire trend is een badpak corrigerend met voorgevormde cups en dat is ergens logisch. Een badpak met voorgevormde cups laten je lichaam op een goede manier spreken en het ziet er ook geweldig  uit! Dat geeft je zelfvertrouwen een flinke boost. Zeker als je meerdere hoofden van mannen ziet draaien wanneer je voorbij loopt. Er zijn enorm veel exemplaren met voorgevormde cups verkrijgbaar. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over dat je geen voldoende keuze hebt.

Voor welke kleur of print ga jij?

Een badpak corrigerend kun je in enorm veel soorten en kleuren kopen en de keuze voor de juiste kleur is altijd een kwestie van wikken en wegen. Een zwart model is stijlvol en ook een veilige keuze, maar op een vakantie mag het best iets uitbundiger zijn. Waarom zou je niet voor een leuke print kiezen? Badpakken met een print zijn helemaal in de mode en ze worden dan ook enorm vaak besteld. 

Badpak corrigerend met cut-outs

Een corrigerend badpak schaf je aan om je lichaam zo goed mogelijk te verbergen, maar je kunt met het juiste badpak corrigerend ook je lijf accentueren. Denk dan aan een model met cut-outs die iets meer huid laten zien. Het is stijlvol en sexy en je voelt jezelf een stuk zelfverzekerder als je een dergelijk model draagt. Deze badpakken hebben dus mooie uitsparingen die je lichaam ten goede komen. Zelfs als je een maatje meer hebt!

BH Support – Vind jouw perfecte bh door persoonlijk advies!

Wanneer is een corrigerend badpak nodig?

Een corrigerend badpak koop je op het moment dat je jezelf niet prettig voelt. Als je bijvoorbeeld een maatje meer hebt kan het best wel een mentale struggle zijn om in een badpak rond te lopen. Maar met een corrigerend badpak kun je heel eenvoudig je buikje verbergen en hoef je je nergens voor te schamen. Dat hoef je sowieso niet, maar door het dragen van een badpak corrigerend kun je jezelf net wel iets zelfverzekerder voelen.