Tips voor het combineren van een poloshirt

poloshirt

Ben je op zoek naar leuke outfits? Of kledingstukken die je met elkaar kunt combineren? Ga dan eens ontdekken wat er mogelijk is met nette heren polo’s. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze te vragen, het is aan jou om een keuze te maken in wat je fijn vindt. Maar de kans is groot dat het ook afhangt van waar je naartoe gaat, dus voor welke gelegenheid het is. Je doet er daarom verstandig aan om gewoon eens na te gaan wat er kan en dan kun je eens variëren. Je komt er zo vanzelf achter wat jij prettig vindt om te dragen. 

Hoe draag jij je poloshirt?

Bij het dragen van een poloshirt kun jij de keuze maken of je je knopen open of dicht doet. Als je ze dicht doet dat ziet dat er heel netjes uit. Je kunt er dan een pak overheen dragen. Als je de knopen open draagt, dan is het een casual uitstraling. Bij een poloshirt is het van belang dat je altijd een knoopje dicht draagt. Je zou eens kunnen kijken op Genti, dan kun je je laten inspireren door een mooie outfit. Je ziet dan vanzelf welke kleuren shirts je hier worden aangeboden en welke bij jou in de smaak vallen. 

Nog een andere optie waar je over na kunt denken is of dat jij je poloshirt in of uit je broek wil dragen. Als je je shirt in je broek wil dragen dan zorgt dat voor een hele nette uitstraling. Je kunt er dan een trui of een jasje overheen dragen. Als je je shirt uit je broek draagt, dan is dat meer sportief en geeft dat je een lossere uitstraling.

Kleuren kiezen en combineren

Je hebt tal van mogelijkheden met een poloshirt, kijk maar eens naar de kleuren. Als je denkt aan een rustige look kies dan wit, grijs, blauw of zwart. Combineren met een jasje en je bent klaar voor een zakelijke sfeer. Dan moet je nog even weten hoe je je poloshirt kunt combineren met andere kleding. Een paar tips:

  • Voor een zakelijke look kies een poloshirt in een effen en neutrale kleur onder een pak.
  • Kies je een stijlvolle look draag dan over je polo een nette trui of een vest. 
  • Voor de zomerse look draag jij een polo met een korte broek, draag een paar sneakers of slippers erbij. Je kiest dan vaak een opvallende polo met een print bijvoorbeeld.