Een kapsalon in Venlo Zuid

kapsalon Venlo Zuid

Vanaf het eerste moment dat ik naar de kapsalon in Venlo Zuid ben geweest, wil ik nergens anders meer heen. Behalve dat de medewerkers hier allemaal op de hoogte zijn van de allerlaatste trends, gebruiken zij ook alleen maar natuurlijke ingrediënten. Behalve dat dit niet alleen beter is voor het milieu, is het ook stukken beter voor   je haar en hoofdhuid. Omdat zij hier het belangrijk vinden om voor iedereen genoeg tijd te nemen, is het belangrijk om een afspraak te maken voor een behandeling. Hierdoor kunnen zij makkelijker de tijd indelen voor elke klant.  kapsalon Venlo Zuid

Een geweldige coupe

Voor mij was het alweer een tijd geleden dat ik in de spiegel van deze kapsalon in Venlo Zuid had gekeken. Voor mij is het elke keer een uitje om hierheen te gaan. Vooral omdat ik weet hoe ik na deze behandeling eruit zie en hoe ik mij dan voel. Het is dan echt geweldig wanneer je hier vandaan komt, na een trendy look te hebben gekregen. Behalve dat ik mij een ander mens voel, zie je ook duidelijk een verschil. De laatste keer heb ik mij haren laten verven. Ook dit product is diervriendelijk en zijn zonder ammonia, resorcinol en PPD.