Trendy kapper nabij Schiedam

kapper Schiedam

Ben jij op zoek naar een trendy kapper Schiedam, dan ben je hier aan het juiste adres.  t Haarlokkertje is zo een zaak, waar je eenmaal bent geweest, daarna nooit meer iets ander wilt. De stylisten die hier werken zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en kunnen van jou een hele metamorfose maken. Ooit heb ik dit zelf ondervonden en sindsdien lijkt het wel of ik een heel ander mens ben. Meestal als ik mijn haren liet knippen was het niet meer dan de puntjes eraf halen. Diegene die mij knipte deed er verder ook geen moeite voor om mij een ander kapsel te geven.  kapper Schiedam

Een wereld van verschil

Dat was anders toen ik een keer een afspraak bij  t Haarlokkertje had gemaakt. Bij binnenkomst hierbij de kapper nabij Schiedam werd ik al hartelijk ontvangen. Meteen werd mij een kopje koffie aangeboden en werd er besproken wat ik met mijn haren wilden doen. Het overviel mij een beetje, omdat bij mijn vorige knipbeurt in de andere salon er nauwelijks geluid bij de medewerkers uitkwam bij binnen komst. Niet alleen de vriendelijkheid was hier optimaal, ook de kennis op een nieuwe look knippen was hier geweldig. Mijn haren zitten geweldig en hierdoor voel ik mij ook een ander mens.