Heb jij een keycord-lanyard?

Altijd handig zo’n keycord-lanyard! Zeer waarschijnlijk heb jij er weleens één gekregen toen je een festival bezocht. Of tijdens een beurs, als kleine relatiegeschenk, waardoor je dat ene bedrijf niet snel meer vergeet. Een keycord is voor de meeste mensen ook wel een hebbedingetje. Meestal zijn ze volop bedrukt met de nodige reclame. Of zijn ze felroze zodat je het niet snel kwijt zal raken. Een keycord of een lanyard is voor veel mensen handig om te hebben, bijvoorbeeld voor op het werk.

Wat is een lanyard?

Keycord betekent exact hetzelfde als lanyard, waarbij lanyard de Engelse benaming is. Een koord voor bijvoorbeeld sleutels, wat om de nek gedragen wordt. Veel mensen zullen dan ook de term neklint herkennen en/ of gebruiken. Door middel van een klip, een gesp of een sleutelring kunnen er sleutels aangehangen worden. Op deze manier heb je een sleutel altijd snel bij de hand en kan je sleutels niet gemakkelijk verliezen. Tegenwoordig wordt een keycord-lanyard ook veel gebruikt voor mobiele telefoons en mp3-sperlers.

Hier bestel je jouw keycord-lanyard

Op www.keycord-layard.nl vind je ontzettend veel verschillende neklinten. Van egaal tot volledig geprint. Gerecycled materiaal, katoen of kurk. De breedte bepaal je zelf, hierbij kun je kiezen uit maten van tien millimeter tot vijventwintig millimeter. En waar wil je je sleutel of telefoon aan hangen? Je hebt namelijk verschillende opties zoals een kliphaak of een duimhaak. Hou je niet van een gespsluiting in je nek, dan kan je dit weglaten. Naast alle mogelijkheden kun je op deze website ook een eigen ontwerp insturen.