Long4Lashes Fx5 Eyelash Serum

Lange wimpers, wie wil dat nou niet? Met het Long4Lashes Fx5 Eyelash Serum krijg je het voor elkaar. De werking van het product is wetenschappelijk aangetoond. Het ondersteunt het natuurlijke groeiproces van de wimpers en versterkt ze, zodat ze niet snel meer afbreken. Het serum kan ook gebruikt worden voor de wenkbrauwen, zodat deze prachtig vol worden.

         Actieve peptide en hydraterende voedingsstoffen herstellen de wimperstructuur en maken je wimpers sterker. Het multi-actieve Long4Lashes Fx5 Eyelash Serum bevat de Fx5 formule, wat de meest effectieve bestanddelen bevat. De conditie van de wimpers en de wenkbrauwen zullen hierdoor langer, dichter en voller lijken.

         Wanneer je het serum voor je wimpers gebruikt, breng je het aan als een eyeliner. Trek een lijn over je ooglid met behulp van de handige applicator. Zorg er wel voor dat je oogleden helemaal schoon en droog zijn voor het aanbrengen. Je wimpers hebben maar een kleine hoeveelheid van het Long4Lashes Fx5 Eyelash Serum nodig om stevig en langer te worden. Gebruik het één keer per dag. Het beste resultaat boek je als je het voor het slapen gaan aanbrengt. Het serum mag niet in de ogen terecht komen, dan kan er een gevoelige reactie optreden.

         Het Long4Lashes Fx5 Eyelash Serum is niet het enige product van Long4Lashes dat erg werkzaam is. Alle producten van het merk zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en zijn gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën. Ze worden streng getest door dermatologen en oogartsen. Ook ondergaan de producten de hoogste normen voor productiebeheer en ondergaan ze een streng proces voor kwaliteitscontrole. Zo ook de Long4Lashes Enhancing Mascara. Deze mascara is een innovatieve mascara die de wimpers ook versterkt en de groei ondersteunt. Dankzij de actieve ingrediënten in de Long4Lashes Enhancing Mascara worden de wimpers geaccentueerd, langer, gekruld en voller.

         Vertrouw op het serum van Long4Lashes en gun jezelf een prachtige oogopslag. Het mag duidelijk zijn dat het Long4Lashes Fx5 Eyelash Serum doet wat deze belooft. Om je nog meer te overtuigen van de geweldige werking van het wimperserum, zijn hier de eigenschappen nog even op een rijtje gezet:

  • De wimpers worden sterker en bestendiger
  • De wimpers worden langer en dichter
  • De groeifase van de wimpers wordt gestimuleerd en verlengd
  • Het serum bevat actieve peptide en hydraterende voedingsstoffen
  • De eerste resultaten zijn al na 21 dagen zichtbaar
  • Zelfs zonder mascara zorgt het Long4Lashes Fx5 Eyelash Serum voor een betoverende oogopslag