Zo zorg je ervoor dat je er in het weekend weer top uitziet

Nu het weer kan willen we natuurlijk allemaal zo veel mogelijk uit. Lekker stappen in de leukste kroegen van het land; daar hebben we allemaal verlangend naar uitgekeken. Allemaal leuk en aardig, maar er zit misschien toch ook wel een klein nadeel aan die open horeca. We kunnen er nu immers niet meer verslonst bijzitten op de bank iedere zaterdag. Want wie uitgaat, moet er ook goed uitzien. En een essentieel onderdeel daarvan is natuurlijk je nagels. Deze worden nog mooier met metallic gellak erop. Bekijk de website voor enkele tips over hoe jij en je nagels er weer goed uit kunnen zien.

Voordelen van de metallic coating van de gellak

Er bestaan natuurlijk eindeloos veel verschillende soorten nagel versieingen. Het meest bekend is waarschijnlijk de klassieke nagellak. Dit soort nagellak kan iedereen makkelijk op zijn nagels aanbrengen in de hoop dat het een paar dagen blijft zitten. Metallic lak is echter anders. Het blijft namelijk veel langer zitten. Er bestaan zowel harde als zachte versies van. De harde lak is bedoeld als verlenging van de nagel, waar de zacht lak slechts een versiering is. Om de lak te laten drogen wordt de nagel meestal onder een uv-lamp gedroogd.

Maak de mooiste nagels van de stad

De lak komt in allerlei verschillende kleurtjes. Of je nou rood, zwart of paars mooi vindt: de opties zijn eindeloos. Daarnaast kiezen ook nog veel mensen ervoor om allerlei mooie patronen of figuurtjes op de nagel aan te brengen. Het kan zo gek en mooi niet tegenwoordig. Er zijn voorbeelden van nagels met een Harry Potter thema, een lente thema of een simpel vlindertje. Hierbij kan je ervoor kiezen alle tien de nagels hetzelfde te versieren, of voor iedere vinger een andere versiering te verzinnen. Daarmee is het voor iedereen mogelijk om zijn gellak volledig te personaliseren en zo de allermooiste nagels van de stad te showen.