Mijn trouwjurk naar de stomerij nabij Schiebroek gebracht

Na mijn trouwerij zag mijn jurk er niet meer uit en wilde ik deze laten cleanen. Daarom ging ik opzoek op het internet naar stomerij Schiebroek. Zo kwam ik terecht bij Super wassalon A. Verboom. Deze onderneming is gelegen in Rotterdam en dus niet ver van mij vandaan. Hierdoor besloot ik om naar dit bedrijf te gaan met mijn trouwjurk om deze te laten cleanen. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk geholpen door een medewerker van deze onderneming. Ik vertelde wat ik graag wilde en kreeg te horen wat de kosten zijn voor het schoonmaken van mijn jurk. Dit viel mij erg mee en besloot dan ook om mijn trouwjurk achter te laten.

Mijn trouwjurk weer als nieuw terug gekregen

Nadat mijn jurk bij de stomerij nabij Schiebroek klaar was, kreeg ik hem meteen in de winkel te zien. De vlekken die er in zaten waren allemaal verdwenen. Mijn trouwjurk zag er gewoon weer als nieuw uit. Daarom ben ik zo enthousiast over deze onderneming. Nu is de pak van mijn kersverse man aan de beurt om te laten stomen en laat dit dan ook doen door dit bedrijf. Dan weet ik zeker dat die als nieuw terug komt.