In corona tijd zijn een paar goede sneakers een must have om te hebben. Je kunt namelijk geen lekkere wandeling maken als je geen fijne schoenen hebt om op te lopen. En wandelen is natuurlijk tegenwoordig helemaal hip! Het lijkt bijna wel of wandelen het nieuwe uitgaan is als je in het park loopt. Je komt mensen tegen, spreekt hier met mensen af en het is een van de weinige sociale activiteiten die er nu nog zijn. Maar als ik eerlijk ben, ben ik het enorm gaan waarderen! Even een frisse neus, wat buitenlucht en (als de zon schijnt) een dosis vitamine D. Wil je weten waarom goede sneakers belangrijk zijn voor bij het wandelen, hoe je ze het beste kunt combineren voor je corona wandeling en welk merk de beste sneakers verkoopt? Lees dan snel hieronder verder! 

Waarom zijn goede sneakers belangrijk?

Goede schoenen zijn enorm belangrijk als je ineens veel aan het wandelen bent. Allereerst omdat je lichaam waarschijnlijk niet gewend is om zoveel te wandelen en misschien ook niet om zoveel te bewegen op een harde ondergrond. Goede sneakers zijn om deze reden belangrijk en vooral een zool met goede demping is waar je op moet letten. Want anders ligt een blessure op de loer en daar heb je waarschijnlijk geen zin in! Daarnaast is het ook belangrijk om goede schoenen te hebben voor je houding. Als je geen goede en vooral stevige schoenen draagt, zul je zien dat je vanzelf scheef gaat lopen (bijvoorbeeld met je voeten naar binnen of naar buiten). Dit werkt weer door naar je benen, rug en nek en zal uiteindelijk een scheve houding creëren. En natuurlijk kun je daardoor ook weer blessures krijgen op de lange termijn! 

Hoe te combineren? 

Goede schoenen zijn dus enorm belangrijk. Maar zijn goede sneakers met een dikke en stevige zool wel hip? Ja zeker! De mazzel van deze tijd is dat grove sneakers juist enorm hip zijn. Je kunt ze combineren met gave loungewear zoals een joggingbroek en sweater in dezelfde kleur. Stijl deze af met een sjaal, grote oorbellen of een oversized jas voor een extra hip effect! Ook kun je grove sneakers natuurlijk altijd combineren met een casual outfit zoals een jeans met een hoodie of trui. Maar dat is natuurlijk iets minder comfortabel dan loungewear. En heb je een zakelijke afspraak? Combineer dan je sneakers met een nette jas en een colletje eronder, zodat je outfit nog ietsje netter staat. 

Welk merk?

Tot slot de belangrijkste vraag: ‘Waar koop ik dan zulke hippe maar goede schoenen?’. Nou, dan heb ik wel een aanrader voor jullie! Ik kan namelijk de schoenen van Veja heel erg aanraden. Je hebt van dit merk Veja dames, maar ook Veja heren sneakers. Ook je manlief kun je dus verrassen met zo’n paar goede en hippe schoenen. Zodat je ook lekker samen wandelingetjes kunt maken! Dit merk verkopen ze onder andere op de webshop Van Arendonk, dus neem snel even een kijkje op www.vanarendonk.nl