Stoere babykleding voor jouw held(in)!

stoere babykleding

Jouw kindje is je kostbaarste bezit, en natuurlijk ook de mooiste baby in de hele wereld! Maar hij of zij is ook de stoerste, en de kleding straalt dat uit! Hoewel het woord stoer vaak wordt geassocieerd met een jongetje, kunnen meisjes er ook stoer uitzien. Natuurlijk kun je altijd nog gaan voor jurkjes in lieve meisjeskleuren, maar een stoere jeans mag ook. De tijd van babymeisjes in roze is voorbij, alles kan en mag. 

Stoere babykleding

Hoewel jouw baby de liefste is en je niets liever doet dan de hele tijd knuffelen, hoeft je kindje niet of niet altijd “lieve” kleertjes aan. Je houdt er wel van om je kind in stoere babykleding te hullen. Een leuke babyjeans of kleding met wat ruiger uitziende (maar wel zacht aanvoelende) materialen in aardetinten, of kakikleur of een tijgerprint. Kom maar op met die hippe denims, shirtjes en rompers!

Materialen

Al zien de kleertjes er stoer uit, de materialen moeten natuurlijk voor het kleintje wel van een zachte stof zijn die niet irriteert. Zo is bijvoorbeeld zacht katoen of fleece fijn om te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een stoer uitziende hoodie. En katoenen T-shirts lenen zich natuurlijk helemaal voor een eigenwijze look. Vooral wanneer je deze laat personaliseren. Bij sommige webwinkels kun je namelijk customized kleding bestellen, dus je geeft zelf aan wat er op het shirt moet komen staan. Maar ook voorbedrukte T-shirts zijn erg leuk. Zo zag ik weleens een kleintje dat bij oma werd gedropt met een T-shirt dat vermeldde: “vandaag ben ik oma’s probleem!” Hilarisch!

stoere babykleding

Assortiment

Het assortiment aan babykleertjes is tegenwoordig enorm. Juist omdat er niet meer zo zwart / wit, of liever gezegd roze / blauw, wordt gedacht is er veel meer verkrijgbaar en is ook het verschil tussen kleren voor meisjes of jongetjes kleiner geworden.

Stoer of lief: altijd schattig

Eigenlijk maakt het niet uit hoe je jouw kindje kleedt, hij of zij ziet er toch altijd schattig uit!